Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vėl atgulus į ligos patalą ligoninės direktoriui, vyr. slaugytoja  kreipėsi į merą su kategorišku reikalavimu, jog ji perima ligoninės vairą į savo rankas. Ar ji nesupranta, kad ligoninės vadovą pavaduojantį asmenį skiria meras,  ar vadovaujasi bolševiko vado principu, jog valstybę gali valdyti kiekviena virėja? O gal tiesiog jai prabilo sąžinė ir moteris nori atidirbti už jai ligoninės vadovo paskirtą kosminę algą – 2000 eurų?

• Nors Lietuva laikoma krepšinio fanų šalimi, tačiau šiomis dienomis Lazdijuose pastebėtas futbolo gerbėjas – garbaus amžiaus vyriškis su lazda, apsirišęs firminiu garsios Anglijos komandos „Arsenal“ šaliku. Gal tai užsienietis, tačiau kodėl jis dėvi kepurėlę su užrašu „Lietuva“?

• Vienas dzūkas, pranešęs laikraštyje apie Šventežerio klebono kalbas apie bobų vasarą ir mero prielankumą gražioms moterims, ko gero, klebono pamokslo metu nebuvo įsidėjęs į abi ausis klausos aparatų ir todėl ne viską teisingai išgirdo. 

• Prieš praėjusią savaitę vykusį tarybos posėdį grupė Lazdijų patriotų ketino surengti piketą prie savivaldybės dėl ligoninės Vaikų ligų skyriaus uždarymo. Jie buvo nusipiešę keletą plakatų, kuriuose – kai kurių tarybos narių, siūlančių uždaryti Vaikų ligų skyrių, portretai ir užrašai: Jūratė, Aldona, Veisiejų Janė… duobkasės, kenkėjai, sąmokslininkai. Tačiau meras, sužinojęs apie šią pilietinę akciją, paprašė to nedaryti.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: