Dzūkų žinios

Aerobinės gimnastikos „KALĖDOS“

Dalintis:

Gruodžio 19 d. vyko Lazdijų sporto centro aerobinės gimnastikos grupių „KALĖDINĖ VAKARONĖ“. Gausus sportininkų būrys (89 sportininkai) susirinko praleisti vakarą kartu su šokiais, žaidimais, vaišėmis ir dovanomis.
Kalėdinį vakarą pradėjo sporto centro direktorius Darius Liaukevičius linkėdamas sportininkams įsimintino vakaro ir gražių ateinančių švenčių. Po šilto sveikinimo visi vaikai judėjo muzikos ritmu. Nuotaikingai nusiteikus ir apšilus vakarą tęsė žaidimai. Iš visų grupių buvo išrinkta po lyderį, kuris išsitraukė komandos narius ir kartu bendradarbiaudamas kūrė aerobinės gimnastikos pratimą. Netrūko fantazijos, idėjų, kūrybiškumo. Visi buvo nugalėtojai, nes iš talentų išskirti vieną talentingiausią – neįmanoma. Po sunkaus darbo buvo saldus atpildas – dovanos ir vaišės. Netrūko juoko, šypsenų, puikių emocijų, gražių žodžių ir linkėjimų vieni kitiems.
Nepastebimai prabėgo vakaras kaip ir metai, kurie buvo kupini išvykų, varžybų, laimėjimų, naujų patirčių. Stengsimės, kad ateinantys 2019-ieji būtų dar geresni!

Lazdijų sporto centro trenerės Saiva Bendaravičiūtė, Jolanta Stankevičienė, Gintarė Sabaliauskienė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: