Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Šią savaitę Lazdijuose viešėjusi jaunimo numylėtinė ir malonios išvaizdos vaikinus mėgstanti Jazzu artimiau bendravo su vienu iš savivaldybės administracijos vadovų – Jonu Stankevičiumi ir gavo iš jo raudonų rožių. Jaunojo valdininko paklausta, kaip jai sekasi meilės reikalai, paprastai žodžio kišenėje neieškanti atlikėja šiek tiek sutriko ir pažadėjo apie tai pasikalbėti privačiai.

• Seirijų Nijolė buvo pasipiktinusi laisvės kovotojams skirto paminklo parinkimo vieta pačiame miestelio centre. Ji savo juodžiausiose vizijose jau matė, kaip per Užgavėnes aplink šį paminklą siautės čigonais, žydukais ir kitomis nešvankybėmis persirengę vaikai. Jos nepasitenkinimą bandė sutramdyti Veisiejų Janė. Ji paklausė: „Kur tavo žvakutė, Nijole?“ Nežinia, ar protestuodama, ar dėl kitų nežinomų priežasčių Seirijų Nijolė vis dėlto neuždegė atminties žvakutės prie naujai atidengto paminklo.

• Ligoninėje atstatytas teisingumas. Atskleista paslaptis, jog dvi ligoninės darbuotojos – vyr. finansininkė ir vyr. slaugytoja – gauna po 2000 eurų atlyginimą, daugeliui dzūkų sukėlė nuoširdų pasipiktinimą. Laikinasis vadovas šią neteisybę ištaisė – riebūs priedai dviem svarbioms personoms jau nurėžti.

• Tvarkydami Veisiejų pėsčiųjų taką šalia bažnyčios darbininkai surado žmogaus kaukolę. Atsirado manančių, jog tai galėtų būti garsaus Lietuvos didiko palaikų dalis. Buriama iniciatyvinė grupė DNR tyrimams atlikti.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: