Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Panašu, jog Verygos noras sveikiau maitinti vaikus mokyklose eina šuniui ant uodegos. Kai kurie Lazdijų moksleiviai vietoj to, kad per pertrauką eitų į valgyklą užkąsti ministro „košerinio“ maisto, skuba į prekybos centrą ir ten perka sausus sumuštinius, šiek tiek paturbintus majonezu ir kitais „sveikais“ ingredientais. Maža to, jie valgyti eina ne ant suoliuko ar į užuovėją, bet visą gėrį lapnoja tiesiai prie prekybcentrio durų. Skanaus.

• Vienas politikas, liaudyje vadinamas Audriumi ir labai stipriai tiesiantis rankas į rajono mero regalijas, žada radikalias permainas rajono švietimo ir teisėsaugos sistemoje – į savo rinkiminę programą nusprendė įtraukti punktą – uždaryti Aštriosios Kirsnos mokyklą ir vietoj jos įsteigti kalėjimą. Taigi, atleisti mokytojai be darbo neliks, eis dirbti kalėjimo prižiūrėtojais.

• Artėjant rinkimams, norintieji tapti Lazdijų meru lenda kaip sliekai po lietaus. Viena pretendentė net pasiryžo katastrofiškam karjeros nuosmukiui – šiltą ministerijos kabinetą ir viceministrės postą iškeisti į Aštriosios Kirsnos stubelę, o aukštakulnius į Beniaus stiliaus čebatus.

• Vienas labai apkūnus ir barzdotas konservatorius iš Seimo, apsilankęs Seirijų bibliotekoje ir pasižadėjęs kalbėti apie knygas, užsiiminėjo viešu politikavimu ir sapnų nagrinėjimu. Jis prisiminė vienai žinomai lazdijietei prieš rinkimus išsakytą dviprasmišką mintį: „Jei nebalsuosite už mane, kiekvieną naktį mane sapnuosite“. Iš patikimų šaltinių sužinojome, jog minėta lazdijietė sapnuoja kur kas malonesnius sapnus nei šį parlamentarą.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: