Dzūkų žinios

Nelinksmos naujienos

Dalintis:

Būdviečio kaime degė namas
Pirmadienį apie 18 valandą Būdviečio kaime atvira liepsna degė gyvenamasis namas. Gaisro metu sudegė jo stogas ir dalis perdangos, apdegė virtuvė, aprūko kitos namo patalpos, sulieti viduje buvę namų apyvokos daiktai. Rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai kol kas negalėjo pasakyti, nuo ko šiame name kilo gaisras. Tikrinama keletas versijų, realiausia, jog namas užsiliepsnojo nuo elektros instaliacijos.
Namas nuo gaisro stipriai nukentėjo, todėl dabar jame gyventi jau neįmanoma.
Būdviečio seniūnijos seniūnas Arūnas Kundrotas teigė, kad anksčiau šiame name gyveno tvarkinga 5 asmenų šeimyna. „Šeimininkai buvo išvykę dirbti į Vokietiją, neseniai grįžo šventėms. Trys sūnūs jau suaugę, kuria savus gyvenimus, tvarkosi, dirba. Labai gaila, kad ištiko tokia nelaimė. Kiek žinau, jie turi giminaičių, bus kam padėti, o ir seniūnija neliks nuošaly, stengsimės surasti būdų ir galimybių, kaip jiems pagelbėti“, – užtikrino seniūnas.

Pranešimas apie skęstantįjį nepasitvirtino
Vakar ryte rajono priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gavo pranešimą, kad Seirijų seniūnijoje, Mockonių kaime, Obelijos ežere, skęsta žmogus. Ugniagesiai su visa įranga skubiai nuvykę prie Obelijos ežero skęstančiųjų ten neaptiko. Pasak rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų, informacija apie nelaimę nepasitvirtino. Pareigūnai svarstė, gal kam nors būnant prie ežero pasirodė, kad kažkas šaukiasi pagalbos.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: