Dzūkų žinios

Darbą pradeda naujasis seniūnaitis

Dalintis:
Darbą pradėsiančiam naujajam seniūnaičiui K. Rusevičiui meras įteikė pažymėjimą ir Lietuvos Respublikos vėliavą.

Sausio 23 d. Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis kartu su Lazdijų seniūnijos seniūnu Sigitu Arbačiausku pasveikino naująjį Lazdijų seniūnijos Lazdijų seniūnaitijos seniūnaitį Kęstutį Rusevičių.
Darbą pradėsiančiam naujajam seniūnaičiui meras įteikė pažymėjimą ir Lietuvos Respublikos vėliavą. „Pergalė seniūnaičio rinkimuose įrodo, kad gyventojai Jumis pasitiki, tad linkiu pasitikėjimo niekada neprarasti, išgirsti jų norus ir problemas, būti tarpininku tarp rajono valdžios ir savo seniūnaitijos žmonių bei sėkmingai vykdyti įsipareigojimus“, – linkėjo meras Artūras Margelis.
Seniūnaitis, atstovaudamas seniūnaitijos gyventojų interesams seniūnijoje, turi teisę tiesiogiai dalyvauti rengiant ir svarstant savivaldybės institucijų sprendimų projektus, dalyvauti organizuojant gyventojų apklausas ir gyventojų susitikimus su savivaldybės administracijos vadovais, be to, turi skatinti gyventojus prižiūrėti gyvenamosios vietovės teritoriją, rūpintis aplinkos apsauga, rūpintis labiausiai pažeidžiamais bendruomenės nariais, organizuoti sveikatinimo, kultūros ir sporto renginius, organizuoti bendruomenės saugumo užtikrinimo priemones, puoselėti savo gyvenamosios vietovės materialųjį ir nematerialųjį paveldą ir kt.

Lazdijų r. sav. inf.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: