Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Niekas negali sustabdyti vandens, trykštančio iš šalia Krikštonių esančio giluminio gręžinio. Vietiniai pastebėjo, jog vanduo turi sieros kvapą, taip pat kalbama, jog jis turi stebuklingų gydomųjų savybių. Gali būti, jog po tam tikro laiko šalia gręžinio atsiras gydykla ir Krikštonys pavirs antraisiais Druskininkais.

• Vis dar nerandama po Naujųjų metų sutikimo iš Nepriklausomybės aikštės dingusi visuomeninio judėjimo „Pirmyn! Kartu mes galime“ šventinė instaliacija. Nors privatūs sekliai išnaršė visas galimas slėptuves, tačiau instaliacijos iki šiol nerado. Dabar jų žvilgsniai nukrypo į rinkimų komisijos pirmininkės pusę…

• Viena moteriškė, svajojanti apie Lazdijų merės regalijas, vos prieš kelis mėnesius tapo Lazdijų rajono gyventoja – čia deklaravo savo gyvenamąją vietą. Keista, kai žmogus bėga iš šilto būsto Vilniuje, nors ten gyvena jos šeima, palieka aukštakulnių kolekciją ir emigruoja į kaimą. Kas tai – patriotizmas ar paprasčiausias rinkėjų mulkinimas?

• Ligoninė pagaliau sulaukė po ligos sugrįžusios vyriausiosios slaugytojos. Tik gaila, kad ji vengia užsiimti darbu, o per dienų dienas tik sėdi užsidariusi savo kabinete. Gal ji laukia sugrįžtančio savo patrono? Panašu, kad gali tekti labai ilgai laukti, o už laukimą atlyginimas nepriklauso.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: