Dzūkų žinios

Sniego diena mokykloje-darželyje „Kregždutė“ tapo tradicija

Dalintis:

Sausio 18 dieną Lazdijų mokyklos-darželio „Kregždutė“ ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikai ir jų auklėtojos šventė tradicija tapusią „Pasaulinę sniego dieną 2019“ – „Sniego šalyje“. Projektą inicijavo Tarptautinė slidinėjimo federacija (FIS), o Lietuvos asociacijos „Gimnastika visiems“ ir „Sportas visiems“ kvietė prisijungti prie šios iniciatyvos ir padidinti susidomėjimą žiemos sportu kiekviename šalies regione.
Saulėtą žiemos dieną mokyklos kiemelyje vaikai sulaukė netikėtų svečių… Du seniai besmegeniai (Dovilė Kazakevičienė ir Irena Baranauskienė) su 10 mažų besmegenių nutarė pagelbėti Elzai surasti geriausią draugą Olafą (Ligita Čerkelienė). O reikėjo tiek nedaug – tik pasimankštinti ir patiems vaikams nesušalti lauke… Viso renginio metu skambėjo linksma muzika, vaikai noriai dalyvavo besmegenių apšilimo šokyje ir žieminio sporto estafetėse.
Elza, suradusi savo draugą Olafą, apdovanojo šventės dalyvius padėkomis ir saldžiosiomis dovanėlėmis.
Šiuo renginiu skatinome vaikus domėtis žiemos sportu, jos teikiamomis linksmomis pramogomis, aktyviai gyventi ir bendradarbiauti tarpusavyje prisijungiant prie „Pasaulinės sniego dienos 2019“ paminėjimo savoje įstaigoje.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: