Dzūkų žinios

Auto nuoma Kaunas – verta rinktis

Dalintis:

Nesunku pastebėti, jog šalyje pastaraisiais metais smulkesnės bei vidutinės įmonės vis dažniau susigundo būtent Auto nuoma Kaunas ar nuoma kitame mieste. Tuomet netgi ir drauge pasirinkta papildoma priežiūros paslauga virsta visą darbuotojų kolektyvą skatinančia priemone. Jei būna svarstoma, ką rinktis – automobilio lizingą ar jo nuomą – tiek organizacijos, tiek įstaigos galėtų pabandyti pasidomėti daugeliu dalykų iš esmės.

Auto nuoma Kaunas
Kai pasibaigus nustatytam sutarties laikui bendrovė siekia tapti automobilių savininku, pasirūpinti visais jų eksploatacijos kaštais, aptariamo turto apskaitymas įmonės balanse, tokiais atvejais, žinoma vertėtų rinktis lizingą. Kai minimi dalykai dėl neaiškių priežasčių įmonei nėra apskritai būtini, ekspertai visuomet patartų pasirinkti veiklos nuomą, kaip kur kas efektyviau veikiančias laiko sąnaudų bei finansiniu aspektu.
Pastaruoju metu pastebima, jog auto nuoma Kaunas išskirtinumas pradeda greitai vytis lizingą. Taip yra dėl veiklos nuomos išskirtinumo, nes sukuriamos sąlygos pasirinkti trokštamą pridėtinę vertę: pagalbą kelyje bet kuriuo paros metu, padangų keitimus ar sandėliavimą ir netgi periodišką techninę priežiūrą. Į šias sutartis įtraukus visas įmonės pageidautinas užsakyti paslaugas, klientai gali itin paprastai susiplanuoti ne tik paties automobilio, bet ir priežiūros išlaidas per visą sutarties įgyvendinimo laikotarpį.

Kitokios galimybės
Jei lygintume auto nuoma Kaunas bei lizingo finansinius modelius, greitai pastebėtume nemenkų panašumų. Bet kuriais kitais atvejais siekiant įsigyti automobilį neverta kvaršinti galvos dėl viso pirkinio sumos, užteks pasirūpinti avansu, tesiekiančiu apie dešimtadalį turto vertės.
Toks pasirinkimas įmonėms atveria galimybes savo lėšas nukreipti vien tik apyvartiniam kapitalui. Taip pat šiais atvejais, transporto priemonės pradeda tarnauti tartum užstatas. Tokia dokumentų tvarkymo eiga neabejotinai daugeliui atrodytų gana elementari, leidžianti pageidaujamu automobiliu naudotis net tą dieną, kuomet pasirašoma sutartis.

Gera finansinė alternatyva
Vieno šalies žinomo banko duomenimis, ankstesniais metais automobilio veiklos nuoma Lietuvoje siekė apie 50 procentų visų verslo atstovų sudarytų sutarčių, kita dalis (58 procentai) atiteko automobilio lizingui.
Tai reikštų, kad vertinant finansiniu požiūriu šie paminėti pasirinkimai yra labiausiai atsiperkantys ir taupantys įmonių laiką. Dar nepaminėti pasirinkimo kriterijai nėra taip stipriai reikšmingi. Kuris iš tokių pasirinkimų įmonei ar organizacijai atsieis nepalyginamai menkesnę pinigų sumą – auto nuoma Kaunas, o gal lizingas, bus tikrai paprasta apsispręsti.

Pasirinkimo kriterijai
Nesunku pastebėti, kad tebėra gajūs stereotipai, jog auto nuoma Kaunas, kai būna įskaičiuotos paslaugos, taps brangiau kainuojančia paslauga. Tokie stereotipai gali netrukus paneigti, jei tik nusprendžiama šių paslaugų privalumais pasidomėti iš esmės.
Linkusieji galvoti, jog automobilio priežiūra atsieitų žymiai mažiau, tada, kai darbuotojai patys rūpinsis visų tepalų keitimu, pirks žiemines padangas ir rūpinsis gedimų šalinimu, visais atvejais rekomenduotina neapsigauti mėginant atlikti tikslesnius skaičiavimus.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: