Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Dėvint tokius pačius drabužius, žmonėms gali kilti nenumatytų problemų. Viena medikė, dalyvavusi mokymuose kitame rajone, po mokymų negalėjo sugrįžti namo, nes savo palte nerado automobilio raktelių. Pasirodo, raktelius surado jos kolegė savo palto kišenėje. Abi medikės dėvėjo tokio paties modelio paltus ir tiesiog jais apsikeitė. Kartu su automobilio rakteliais.

• Vienos partijos kandidatas į Lazdijų merus savo programoje rinkėjams pažadėjo padidinti pensijas. Gerai, kad šią programą perskaitė vos keletas žmonių, antraip prie šio kandidato namų išsirikiuotų didesnių pensijų ištroškusių kraštiečių eilė, o gal net palapinių ar jurtų miestelis.

Meras pasipiktino politinės reklamos gausa Lazdijų rajone ir nusprendė ją sumažinti. Pirmiausia jis nuėmė dvi komiteto A. Margelis ir komanda „Pirmyn!“ reklamas, kuriose ir paties mero veidas, o paskui ėmėsi ir konservatorių lyderio plakato. Juolab, kad sklinda kalbos, jog Audrius persigalvojo ir į merus nebeis.

• Paskelbus rajone gripo epidemiją, tuo labai apsidžiaugė daugelis moksleivių, nes jiems prasidėjo nenumatytos atostogos. Vieno daugiabučio rūsyje esančioje patalpoje į mokyklą nevaikštantys jaunuoliai rengia smagius vakarėlius. Ačiū gripui.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: