Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Artėjant rinkimams rajone prasidėjo neįprastos varžybos – kas nuplėš daugiau rinkiminių plakatų. Akivaizdžiais lyderiais šiuo metu laikomi plakatų plėšikai iš Šeštokų, kuriais susidomėjo net policija.

• Vienas liūdnai pagarsėjęs buvęs pasienio vadas, dabar pretenduojantis į Lazdijų mero regalijas, vis negali atsiriboti nuo pasienio. Jis sugebėjo savo reklaminį plakatą pakabinti labai nematomoje vietoje – ant senos kavinės pakeliui į Lenkiją sienos. Gal tokiu būdu jis tikisi gauti tautiečių, keliaujančių į „Biedronką“, palankumą, o gal pritraukti į Lietuvą atvykstančių lenkų dėmesį?

• Salų kaimo gyventojai gali pretenduoti į ištvermingiausių ir stipriausiųjų titulą: nukasę šimtą kilogramų sniego dar sugeba keliauti į tame pačiame kaime veikiantį sporto klubą „Sala“ ir plušėti iki devinto prakaito. Pavasaris artėja – taip komentuoja bendruomenės moterys.

• Viename Dzūkijos pašto skyriuje ruošiantis streikui dėl mažų atlyginimų ir didelio darbo krūvio, Lazdijų rajone atidaromas modernus Lietuvos pašto biuras, kainavęs 65 000 eurų. Įdomu, ar naujo pašto skyriaus darbuotojai neprisijungs prie streikuojančiųjų?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: