Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Sunkvežimis, savo kėbule susisodinęs vienos partijos kandidatų nuotraukas, buvo pastebėtas važiuojantis prieš eismą Nepriklausomybės aikštėje. Paskui sunkvežimis buvo pastatytas prie šaligatvio priešingoje, nei vyksta judėjimas, pusėje. Pareigūnai užfiksavo šį pažeidimą ir nubaudė sunkvežimio savininką. Taigi, ir gatvėse, ir politikoje pavojinga važiuoti prieš eismą.

• Politika gali išskirti pavyzdingas šeimas. Vilniuje gyvenančiai, bet Lazdijų rajone rinkimams prisiregistravusiai kandidatės šeimai rinkimai gali turėti lemtingų pasekmių. Šeima gyvena Vilniuje, sutuoktinis įrašytas kandidatu į Vilniaus miesto tarybą, o žmona kandidatuoja Lazdijuose. Jei abu sutuoktiniai bus išrinkti, kas pasirūpins jų mažamete dukrele: tėtis dirbs Vilniuje, mama – Lazdijuose? Šią sudėtingą situaciją jau analizuoja Vaiko teisių tarnyba.

• Vakar vienoje iš Lazdijų kavinių pietavę du vyriškiai ginčijosi, kuri iš artėjančių švenčių svarbesnė – šv. Valentino diena ar Vasario 16-oji. Vyresnysis vyriškis emocingai aiškino nepripažįstąs raudonųjų širdelių dienos, o kitas diplomatiškai rėžė: „Vasario 14 dieną vėliavą keliu už savo žmoną, o vasario 16-ą – už tėvynę“.

• Tradicinės žirgų lenktynės Lazdijų hipodrome neįvyks dėl orų kaprizų, nes sinoptikai savaitgalį žada šiltą orą ir ištirpusį ledą bei batus iš proto varančią sniego-ledo-purvo košę. Yra manančių, jog lenktynės neįvyks dėl to, kad kai kurie žirgai apsiėdė iš Ukrainos atvežtų chemizuotų avižų ir tiesiog arkliškai suviduriavo.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: