Dzūkų žinios

Aiškinasi, kas pavogė antkapį

Dalintis:
Asociatyvi nuotr.

Šeštadienį iš ryto pilietė M. Š. pastebėjo, kad nuo jos tėvų kapo, esančio Lazdijų rajone, yra pavogtas juodos spalvos marmurinis antkapis. Padaryta 300 eurų turtinė žala. Moteris kreipėsi į policijos komisariatą. Pradėtas tyrimas dėl vagystės.
Turimais duomenimis, moteris išvydo pavogtą antkapį, kai atėjo aplankyti tėvų kapo. „Nieko nėra švento, nežinau, ką ir sakyti. Vidury kapo stovėjo apvalus papuošimas, padarytas iš marmuro, o jo viduryje sodindavome gėles. Tai tas marmurinis papuošimas paimtas, matėsi net pėdsakai vagišių. Jis tikrai nėra lengvas, ne vienas jį turėjo paimti ir nunešti. Aišku, kad vagišiai turėjo atvažiuoti su automobiliu ir jį įsikelti ir išsivežti. Šis papuošimas ant mūsų kapo buvo padėtas praeitą vasarą, gal liepos mėnesį. Aš gyvenu visai netoli nuo kapinių, dažnai nueinu, aplankau savo tėvų kapus, juos prižiūriu. Tikrai žmonės širdies neturi, jeigu nuo kapų jau vagia“, – sakė kalbinta moteris.
Rajono policijos komisariato viršininkas Vidmantas Kondrackis patvirtino, kad tyrimas vyksta. „Galiu pasakyti tik tiek, kad tikslinamos aplinkybės ir informacija, pareigūnai dirba, aiškinamės, kas galėjo pavogti“, – sakė viršininkas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: