Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Ką tai galėtų reikšti, jog virš savivaldybės ir pačioje savivaldybėje – gandrų sankaupa. Net meras, palikdamas įpėdinei savo darbo kabinetą ir išsinešdamas iš jo visus daiktus, paliko jame tik gandro skulptūrėlę.

• Nors naujoji merė buvo pranešusi, jog ieško vietos savo dukrai Lazdijų vaikų darželyje ir ketina persikelti su visa šeima į Lazdijus, tačiau panašu, jog mergaitė lankys sostinės darželį, nes Lazdijų darželyje jai vieta neužsakyta.

• Kai kuriose Lazdijų gatvėse tampa labai pavojinga palikti automobilius. Vienas iš Veisiejų atvykęs pensininkas pasistatė automobilį netoli parduotuvės ir išėjo tvarkytis reikalų. Grįžęs prie mašinos po pusantros valandos, jis neatpažino savo audinukės – visas jos kėbulas ir stiklai buvo nusėti baltomis dėmėmis – suprask, pasidarbavo papietavusios varnos. Senolis ėjo į parduotuvę nusipirkti valiklio, nes nenorėjo tokia mašina sugrįžti pas savo pedantę žmoną.

• Vienas buvęs konservatorių kandidatas į rajono savivaldybės tarybą, dar žinomas kaip IT technikos taisyklos savininkas, Naujavalakių kaime buvo pastebėtas deginantis plėvelę nuo šienainio. Kilus gaisrui atvyko ugniagesiai ir aplinkosaugininkai. Nors pats padegėjas pabėgo, tačiau nuo pareigūnų jis nepasislėps.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: