Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Naujoji valdžia laužo savivaldybėje nusistovėjusią tvarką – dirbti nuo 8 iki 17 val. Darbuotojams dabar suteikiama galimybė pasirinkti darbo laiko pradžią ir pabaigą. Merė gyventojus priiminėja irgi netradiciniu laiku – nuo 7 val. ryto.

• Vienas žinomas Lazdijų veikėjas, liaudyje vadinamas „narcizu“ ir važinėjantis uždarbiauti į Islandiją ir Švediją, nusprendė sugrįžti į Lazdijus ir tapti savivaldybės valdininku. Jis ketina dalyvauti konkurse laisvai vietinio ūkio vadovo vietai užimti. O mes vis skundžiamės, kad nepavyksta susigrąžinti emigrantų.

• Naujoji rajono valdžia buvo nusprendusi sujungti mažesnes rajono mokyklas. Tačiau labai greitai šios minties buvo atsisakyta ir planuotas jungimas atšauktas neribotam laikui, o gal tik iki Prezidento rinkimų. Kad nepakenktų vieno iš kandidatų geram įvaizdžiui.

• Gali atsitikti taip, kad kai kurie iš Vilniaus ir Kauno į Lazdijų ligoninę atvykstantys ypač aukštos kvalifikacijos gydytojai gali nutraukti darbo sutartis su Lazdijų ligonine, nes sugrįžęs ligoninės vadovas siūlo sumažinti jų atlyginimus.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: