Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Naujoji rajono valdžia su Audriumi priešakyje ketina suteikti leidimą dirbti chirurgu iš ligos patalo kaip Feniksui pakilusiam ligoninės vadovui. Lazdijų gyventojai su nerimu laukia tos dienos, kai ligoninės direktorius paims į rankas skalpelį. Ar jis nebus praradęs chirurgo kvalifikacijos, ar sugebės įveikti savo polinkį velnio lašams? Ar bus saugu gultis ant operacinio stalo, kai operuos šis medikas?

• Tyliai ir kryptingai rajono savivaldybę į savo rankas ima naujasis vicemeras. Jis aktyviai vadovauja visiems pasitarimams, domisi viskuo, net ir tuo, kas jam nepriklauso, rengia slaptus susirinkimus, ruošia darbo vietas savo aplinkos žmonėms. Įdomu, ar ilgai naujoji merė to nepastebės?

• Gali nutikti taip, kad legendinės kavos ir brendžio istorijos herojus, išrinktas į rajono savivaldybės tarybą, gali atsisakyti šio mandato. Jis kelia erelio sparnus į Europos Parlamentą, dalyvaus rinkimuose. Tik ar atsiras daug tautiečių, kurie norėtų jį išleisti į Briuselį?

• Mažoji merės dukra pradeda lankyti vaikų darželį Lazdijuose. Įdomu, ar merė dukrą perkelia į Lazdijus vasarai, ar ilgesniam laikui?

• Ligoninėje prasidėjo vajus prieš direktoriui netinkančius darbuotojus. Kadrų valymo operaciją vadovas pradėjo nuo savo patarėjų. Ką gali žinoti, gal ateis eilė ir vyriausiajai finansininkei.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: