Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Praėjusią savaitę rajono gyvenimas buvo šiek tiek aprimęs, nes „pilkuoju kardinolu“ vadinamas merės pavaduotojas ilsėjosi šiltuose kraštuose. Visi buvo atsipalaidavę, nevyko atsakingi susitikimai.

• Lazdijų „valstiečiai“ Benius ir Eisma buvo pastebėti rinkimų naktį S. Skvernelio rinkimų štabe. Jie sėdėjo prie baltomis staltiesėmis apdengto stalo, tačiau nuleidę galvas. Ir sugrįžę į Lazdijus, nebegiedojo Lietuvos himno prie paminklo, kaip buvo anksčiau įpratę. Beniau, Beniau, ar ne per anksti visus išvadinai padchalujais?

• Daugelis lazdijiečių paršelius perka iš suvalkiečių. Jie net neįtaria, kad taupūs suvalkiečiai bando iškišti dzūkams ne pačios geriausios kokybės knysliukus, kitaip sakant, pakiša kiaulę (ne pačia geriausia šio posakio prasme).

• Veisiejuose per Prezidento rinkimus įvyko neįtikėtinas dalykas – viena prisiekusi vietos konservatorė rinkimuose nebalsavo už partijos kandidatę Ingridą. Ji viešai pareiškė, jog savo balsą atidavė už „kosmonautą“ Mindaugą.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: