Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Rajono vadovės sutuoktinis rimtai taikosi į vienos iš ministerijų valdomos įstaigos vadovo postą. Todėl labai suprantami tampa nutylėjimai apie rajono vadovės sutuoktinio perspektyvas ieškotis darbo Lazdijuose. Žinoma, iš Noragėlių daug arčiau važinėti į darbą Kaune, kur įsikūrusi ministerijos įstaiga, nei į tarnybą Vilniuje.
• Rajono jaunimas vasarą gali likti be darbo, nes naujoji valdžia nesirūpina užimtumo programa. Vienas iš rajono vadovų kaltina buvusį merą, neva šis išleidęs visus jaunimo įdarbinimui skirtus pinigus. Keista, ar taip kalbantis žmogus sąmoningai meluoja, ar nežino, jog šie pinigai skiriami ne iš savivaldybės biudžeto, bet iš Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos kišenės.
• Rajono žmonės labai liūdi, nes žinoma žurnalistė keičia savo darbo profilį – ji dirbs savivaldybės tarybos Antikorupcijos komisijoje. Kaip sakoma, kai prasideda darbas valdžios struktūroje, tada baigiasi žurnalistika.
• Vis sunkiau susigaudyti, kas yra tikrasis rajono vadovas. Savivaldybės darbuotojų posėdyje vicemeras mestelėjo frazę, kurioje buvo ir du žodžiai: „meras ir vicemerė“. Po šios frazės kai kurie posėdžio dalyviai vos suvaldė juoką. Panašu, jog tąsyk vicemeras buvo tikrai nuoširdus.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: