Dzūkų žinios

Pavasario taku skubėta pas mamas Meteliuose

Dalintis:
Jautrus Mamos dienos renginys Metelių bibliotekoje nepaliko abejingų.

Dineta Babarskienė

Išminčiai vertina brangiausiais žodžiais, poetai gražiausius himnus kuria motinai. Ir visi pirmą gegužės sekmadienį pavasario taku skuba pas mamas: kas į namus, kas į šventinius renginius, kas į kapines su žvakele rankoje…
Jautrus Mamos dienos renginys Metelių bibliotekoje nepaliko abejingų. „Kai netekau mamos, supratau, kad didžiausias gyvenime turtas – mama. Tad mylėkime jas, kol turime, nes kai prarandi, tik tada supranti, ko netekai, norėtum laiką atsukti atgal, bet, deja“, – sakė Metelių bibliotekos bibliotekininkė Gina Ramanauskienė. Jautriai į mamas kreipėsi ir renginio vedėja Daiva Povilanskienė. Nuoširdūs žodžiai smigo širdin. Motinos diena – ta diena, kai stabtelėjama… Ir laiko tuomet jau surandame kiekvienas. Gražių akimirkų mamoms linkėjo ir Lazdijų viešosios bibliotekos direktorės pavaduotoja Asta Mickevičienė. Šiltai visus priėmė ir gėles visoms mamoms, dalyvavusioms renginyje, dovanojo Metelių bibliotekos bibliotekininkė Gina Ramanauskienė. „Man ši diena nelengva. Netekau mamos, o laiko dar ne tiek daug prabėgo. Skauda, bet privalau susiimti. Juk renginį ne dėl savęs organizavau, o dėl visų mamų, gyvenančių Meteliuose, aplinkiniuose kaimuose. Šventė joms“, – prisipažino susigraudinusi bibliotekininkė. Dainas mamoms dovanojo Ieva, Martynas, Gintaras ir Daiva. Renginį įamžino Dainius ir Saulė. „Dėkoju visiems mano svečiams ir, žinoma, mamoms, atėjusioms į šventinį renginį, skirtą joms, pačioms brangiausioms. Ačiū už nuostabias dainas ir gražų vakarą šios šventės muzikantams: Martynui ir Ievai Pakuliams, Daivai Karaliūnienei ir Gintarui Gražulevičiui. O Daivos Povilanskienės buvimas čia, su mumis, jau laimė. Žemai lenkiuosi jums. Jūs įrodėte, kokie šaunūs esate. Tad džiaugiuosi, kad būtent šią dieną galėjote būti su mumis“, – sakė renginio šeimininkė, bibliotekininkė Gina.
Mamos dienos proga visi savo mamoms, senelėms, krikšto mamoms sakome tik gražiausius žodžius, parodome dėmesį, rūpestį ir meilę. Tądien prisimenamos ir mamos, kurių jau nebėra šalia. „Neturėti mamos yra nepakeliamas praradimas ir visai nesvarbu, kiek tau metų, todėl reikia branginti kiekvieną akimirką, praleistą su brangiausiu žmogumi – mama!“ – sakė Metelių bibliotekininkė Gina Ramanauskienė.
Tad tądien Metelių bibliotekoje dainos, eilės, gėlės, šypsenos ir šilčiausi palinkėjimai buvo skirti mamoms, pačioms mylimiausioms.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: