Dzūkų žinios

„Tele2“ pasiūlymas: pradinė telefono įmoka – tik 1 Eur

Dalintis:

Svajojate apie naują išmanųjį, tačiau neturite jam santaupų? „Tele2“ turi puikų pasiūlymą – dabar operatoriaus salonuose bei internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt daugelį telefonų su sutartimi galima įsigyti vos už 1 Eur pradinę įmoką.
„Pavasarį dažnai norisi atsinaujinti, todėl klientams paruošėme itin viliojantį pasiūlymą naujiems telefonams įsigyti. Daugiau nei pusei šimto skirtingų gamintojų išmaniųjų šiuo metu taikome tik simbolinę vieno euro įmoką“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ pardavimų direktorė.

1 Eur pradinė įmoka, nuolaidos ir neriboti GB 3 mėnesiams dovanų
Šiuo metu sudarius 24 mėn. sutartį su bet kuriuo „Tele2“ mokėjimo planu, vos už 1 Eur pradinę įmoką galima įsigyti visame pasaulyje pripažintų gamintojų išmaniuosius. Pasiūlyme dalyvauja „Apple“, „Samsung“, „Huawei“, „LG“, „Nokia“, „Xiaomi“, „Doro“ ir „Cat“ telefonai.
Tai dar ne viskas – kaip tik dabar daugeliui išmaniųjų modelių taikomos ir nuolaidos, o juos įsigyjant su bet kuriuo 24 mėn. planu „Tele2“ pirmus 3 mėnesius dovanoja neribotus gigabaitus. Juos naudoti galima visoje Lietuvos teritorijoje.
Itin daug pasiūlymų paruošta „Samsung“ gerbėjams. Vienas tokių skirtas 6,4 colio įstrižainės ekraną, 128 GB vidinę atmintinę ir trigubą galinę kamerą turinčiam išmaniajam „Samsung Galaxy A50“. Sumokėjus pradinę 1 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį su bet kuriuo „Tele2“ planu šis telefonas kainuos 13,25 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu – 349 Eur).
Svajojantiems apie „Huawei“ telefonus taip pat yra iš ko rinktis. Ieškantiems patikimo, patogaus ir ištvermingo išmaniojo su kokybiška kamera verta įsigyti „Huawei P Smart“ su 64 GB vidine atmintine. Sumokėjus pradinę 1 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį su bet kuriuo „Tele2“ planu, šis telefonas kainuos tik 7,83 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu – 229 Eur).
Norintiems sutaupyti dar daugiau reikėtų suskubti ir pasinaudoti nuolaida, taikoma dvigubą kamerą turinčiam „Huawei P20“ su 64 GB atmintine. Sumokėjus pradinę 1 Eur įmoką ir sudarius 24 mėn. sutartį su bet kuriuo „Tele2“ planu, šis išmanusis kainuos 15,33 Eur/mėn. (kaina ne akcijos metu – 449 Eur).
Apie kitus telefonus, kuriems šiuo metu taikoma vos 1 Eur pradinė įmoka ir patrauklios nuolaidos, sužinosite internetinėje svaitainėje www.tele2.lt bei visuose operatoriaus salonuose.
Nuolaidos išmaniesiems taikomos nuo kainų, galiojusių ne akcijos metu nuo 2018 m. lapkričio mėn. Telefonams papildomai taikomas vienkartinis valstybės nustatytas laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių kiekis – riboti.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: