Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajono savivaldybės valdžia nesiuntė delegacijos pas savivaldybės draugus, partnerius ir kaimynus lenkus – į Lukovo savivaldybę. Merė su vicemeru ilgai mąstė, ką atrašyti lenkams. Buvo sumąstę, kad Lazdijų savivaldybės delegacija nevyks dėl sunkios finansinės padėties, bet galiausiai apsisprendė ir parašė raštą, kad nevyks dėl nenumatytų aplinkybių (Force majore). Bet karo, gaisrų ar liūčių juk nebuvo…
• Pinigų taupymo akcija įsisuko ir į švietimo įstaigas. Kiekviena įstaiga iki penktadienio turi pateikti švietimo strategams savo pamąstymus, kaip sutaupyti pinigų. Liepta peržiūrėti etatus, o jei kas gyvena prabangiai, sumažinti etatų skaičių. Pasirodo, kai kurių vaikų darželių vadovai turi ne tik pavaduotoją, sekretorę, bet ir personalo specialistę.
• Rajone prasidėjo sporto politizavimas. Merės sutuoktinis rimtai rengiasi artėjančioms sporto žaidynėms, jis buria krepšinio ir tinklinio komandas. Ar tik komandos nebus buriamos pagal jų žaidėjų politinę priklausomybę? Tarybos valdantieji kviečia politinius bendraminčius tapti komandų nariais.
• Kai kurie piliečiai labai džiaugiasi prekybos alkoholiu liberalizavimu ir labai laukia „Pasienio fiestos“, kai galės iki valiai prisiliuobti ir smagiai pasimušti.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: