Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Šių metų „Pasienio fiestos“ tradicinė eisena bus daug kūdesnė nei ankstesniais metais. Į šventę neatvyks daug miestų partnerių delegacijų iš užsienio. Gal dėl to kalta neįprasta šventės programa – svečiai iš užsienio buvo kviečiami tik vienai parai, o per tiek laiko nei pasilinksminsi, nei atsigausi.

• Ši vasara bus labai sausa, nes gandrai iš lizdų meta beveik visus kiaušinius.

• Darbą palikus Švietimo skyriaus vedėjui į jo vietą pretenduoja vienos profesinės mokyklos, liaudyje vadinamos profke, direktorė. Įdomu, kokios perspektyvos laukia skyriaus.

• Antikorupcijos komisija gali sulaukti naujų rajono valdžios pavedimų, pavyzdžiui, ištirti, ar nebūta korupcijos klojant Lazdijų šaligatvius ir renovuojant mokyklas? Jeigu netyčia atsakymai būtų teigiami, ar reiktų pradėti ardyti šaligatvius ir plėšti gipskartonį nuo sienų?

• Paskelbtas viešas konkursas viešųjų ryšių skyriaus specialistui surasti. Ar atsiras Lazdijuose Prezidento spaudos atstovo reikalavimus atitinkantis pretendentas?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: