Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

Merė feisbuke pareiškė, kad į Seimą tikrai nekandidatuos. Pažiūrėsime, ar tai ne Karbauskio mokinė ir nekeis 10 kartų nuomonės.
Benius ketina suvesti senas sąskaitas su buvusiu meru Joneliu dėl seniūnijų. Visiems žinoma, kaip kadaise Jonelis su Vabuolu nepastatė į Teizų seniūnus Beniaus. Tačiau dabar Benius ketina grąžinti skolą – Jonelį pastatyti Lazdijų seniūnijos seniūnu. Gal Benius visai susimaišė? Ar neatsimena senų laikų?
• Ūkio tarnybos kolektyvas pagaliau sulaukė pastiprinimo. Priimtas pagyvenęs, senjoro pažymėjimą jau turintis ir pensiją gaunantis asmuo, tikriausiai tinkamas tik mokesčiams turguje surinkti.
• Valstiečių sąskrydyje žmonių buvo labai mažai. Gal tai jų valdymo politikos pasekmė? Vienas iš garbingiausių svečių sąskrydyje buvo savivaldybės ugniagesių vadas, kuris liaudyje vadinamas ugningųjų vadu.
• Referentė Sigita pradėjo atlikti referentės pareigas ne tik savivaldybėje, bet ir asmeniniame merės gyvenime. Vakar atvyko į darželį paimti merės dukros, kuri nesutiko eiti su ja.
• „Kregždutės“ direktorė užsitraukė merės rūstybę, mat asmeniškai nepranešė, kad jos mergaitė bus perkelta į sujungtą grupę. Pirmadienio rytas prasidėjo nekaip.
• Tarnavičius nors ir buvo sąskrydyje, bet tai jam nepadėjo laimėti konkurso į šiltas vadovo pareigas.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais:
(8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: