Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Šalia Kalniškės mūšio vietos esančioje stovėjimo aikštelėje suversta tokia krūva atliekų, kad viena šiukšlių gabenimo mašina vargiai paveš. Valdžia turbūt per daug užsiėmusi restruktūrizacijos klausimais, nemato, kas darosi garbingoje Lazdijų rajono vietoje.
• Vienas iš opozicijos atstovų laimėjo konkursą ir užims garbingas pavaduotojo pareigas Druskininkų rajono savivaldybėje.
Merė keičia poziciją dėl alkoholio ribojimo. Mat davė visiems pylos, jog Šeštokų šventėje buvo daug išgėrusių asmenų, tarp jų ir nepilnamečių. Oi, kaip skubam…
• Darželių vadovai po susitikimo su valdžia pradėjo viešinti labai naudingą informaciją tėveliams, kurie veda savo vaikus į darželius. Dabar vaikai niekur nepasimes.
• Savivaldybėje tvyro įtampa. Kasdien po vieną darbuotoją apsiverkia nuo merės diktatūros. Ale jauni žmonės ir tokie nervuoti – ojojoj. O kur tolerancija, kur pagarba darbuotojams, kur tada darbo našumas ir t. t.? Gal kursų reikia pradedantiems valdantiesiems apie etiką ir konfliktų sprendimą savivaldybėje?..

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais:
(8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: