Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Buvusio Sporto centro ūkvedžio pastatytas reklaminis stendas, kuris naujajai valdžiai pasirodė labai brangus, panašu, labai tiko vicemero dievinamo triatlono reklamai. Gal netrukus Lazdijuose vyks Europos triatlono čempionatas?
• Svarbiausias merės darbas, atliktas per 100 dienų, poilsio kambarėlio prie savo kabineto iškraustymas. Panašu, jog taip naikinami visi su buvusiu meru susiję simboliai. O gal ji ten ketina įrengti „žaliąjį kampelį“, į kurį Benius neštų dovanoms skirtas ekologiškas dešras ir kumpius?
• Pigias ir kokybiškas bulves rajono mokyklos, darželiai galėtų pirkti iš buvusio mero dukros. Tačiau, pagal bolševikų taisyklę, iš politinių priešų negalima pirkti kanceliarinių prekių, o ką jau kalbėti apie bulves?
• Savivaldybės duris užtrenkė dar viena specialistė. Šįkart įtampos neatlaikė jaunimėlio reikalų koordinatorė. Kas ją pakeis? Jei specialistų nesuras Alytuje ar Vilniuje, teks kviestis darbuotojus iš Gardino ar Seinų, jie galės dirbti nuotoliniu būdu, kuris Lazdijuose tampa vis populiaresnis.
• Naujas Lazdijų vandentiekio vadas jau ėmėsi darbų. Tikrinami visų opozicijos narių vandentiekio skaitliukai namuose. Įdomu, ką fiksuos parodymai?
• Rajono merė pritaria nudistų pliažo įrengimui Lazdijų rajone. Įdomu, kokiu kostiumėliu pasidabinusi ji atvyks į nudistų pliažo atidarymą – dalykiniu ar Ievos?..
• Vis daugiau rajono gyventojų, ypač tų, kurie dirba valdiškose įstaigose, mokosi naudotis socialiniais tinklais. Tačiau ne tam, kad jiems to labai reikia ar norėtų pasirodyti europiečiais, tačiau dažniau tam, kad įtiktų rajono valdžiukei, po jos panegiriškais įrašais uždėdami į viršų pakeltą nykštį ar širdelę, suprask, aš lendu jums į vieną vietą…

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: