Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Į Ameriką išvykusi merė turi slaptą planą susitikti su Trumpo administracijos atstovais. Kadangi JAV nepavyko nupirkti Grenlandijos, tai merė ketina prezidento atstovams pasiūlyti su nuolaida nusipirkti puikiai sutvarkytą Lazdijų rajoną ir tiesų kelią į Lenkiją.
• Viena gražiai nuaugusi ir žavi rajono tarybos narė, žingsniuodama savivaldybės koridoriais, užkalbino vienos įstaigos direktorių, kuris tuo metu bendravo su merės padėjėja. Direktorius labai sutriko, nes nenorėjo, kad kas nors pastebėtų jo prielankumą šiai moteriai, todėl vietoj „Laba diena“ sugebėjo išlementi sparnuotą frazę lyg iš plakato: „Laisvi, laimingi Lazdijai“.
• Naujoji rajono valdžia nuolat verkšlena, jog biudžete niekaip neužsitraukia baisi skylė ir nieko negalima padaryti. Ankstesnių kadencijų politikams skylės biudžete nesukeldavo didelių problemų – darbai vyko, visi įsipareigojimai būdavo įvykdyti. Įdomu, ko naujoji valdžia turi daugiau – verksmingumo ar kompetencijos?
• Vicemeras labai susirūpino žirgų gyvenimu Lazdijuose. Užvakar vicemeras užsimiršo, kad savivaldybė neturi teisės įsakyti privačiam verslui, kaip jam elgtis su savo turtu. O gal vicemeras jau įsivaizduoja, kad sutartis su operatoriumi jau nutraukta? Ir arkliui aišku, kad savivaliauti nedera.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: