Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Naujasis Lazdijų vandens vadovas taip susirūpino Lazdijų įstaigų darbuotojų blaivumu, kad net užsuko Lazdijų ligoninei ir Lazdijų sporto centrui karštą vandenį. Na, Lazdijų ligoninei suprantama dėl ko, bet kas Lazdijų sporto centre pradėjo pijokauti? Gal didysis sportininkas?..
• Ilgametė sutuoktuvių ceremonijų vedlė, nuolanki vicemero garbintoja „liko ant ledo“. Netrukus neliks jos vadovaujamo skyriaus, o santuokos ceremonijų vadžias turės perduoti kiečiausiam rajono teisininkui, kuris ne tik saugos įstatymus, bet ir kvies jaunavedžius pasikeisti aukso žiedais.
• Savivaldybės ekonomikai vadovaujanti vedėja, bandžiusi demonstruoti uolią savo tarnystę naujajai valdžiai ir bijodama sveikintis su senosios valdžios atstovais, jau palūžo. Supratusi, kad jos vadovavimo skyriui valandos suskaičiuotos, vėl ėmė sveikintis su opozicija.
• Vieninteliame Lazdijuose esančiame knygyne reikia pirkti tik tada, jei tikrai žinai, jog apie tai nesužinos rajono valdžia. Visi, kurių darbdavys savivaldybė, yra tiek įbauginti, kad už anksčiau paimtas prekes bijo išsirašyti vos kelių eurų sąskaitas, kad tik valdžia nesužinotų. Šiam knygynui valdžia paskelbė ekonominę blokadą. Tegyvuoja Laisvi Laimingi Lazdijai!
• „Kregždutės“ direktorei kilo įtarimų, jog jos pavaldinės gerdamos kavą aptarinėja darželio problemas, apie kurias vengiama viešai kalbėti. Todėl ji nusprendė, jog nėra reikalo kolektyvo moterims kartu gerti kavą. Draudimo nauda dviguba – kolektyve mažiau kofeino ir maištingų kalbų.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais:
(8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

1 komentaras apie “Dzūkai kalba, kad…”

  1. Nu klausykit, pabuskit vieną kartą, knygomis prekiaujama jūsų knygynėlio pašonėje, „Laurigoje”. Baikit skelbtis vieninteliais. Va dabar tikrai praėjo tie laikai kai mero žmonės bijojo ir pagalvoti apie kitas kanceliarija ir knygomis prekiaujančias įmonėles.

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: