Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Iš darbo planuojama atleisti vieną savivaldybės vairuotoją. Valdžiai bus sunku pasirinkti kurį. Ar tą, kuris gyvena merės kaimynystėje, ar kitą, kurio dukra kerpa merę? Skausmingas pasirinkimas.
• Visa Lietuva diskutuoja apie didesnius atlyginimus, bet, pasirodo, ne visiems aktualūs didesni atlyginimai. Vienos Lazdijų įstaigos vadovė oficialiame susitikime su ministru L. Kukuraičiu rėžė iš peties: „Ministre, socialinių darbuotojų atlyginimai per dideli“. Ministras taip ir liko nesupratęs, ar ši vadovė juokauja, ar kalba apie Švedijos socialinius darbuotojus.
• Viename vaikų darželyje buvo uždraustos įvairiausios rinkliavos, bet 1 % proc. „gerovės“ mokesčio iš kiekvieno darbuotojo atlyginimo direktorė nepanaikino. Įdomu, kaip panaudojami šie pinigai?
Benius intensyviai lankosi savivaldybei pavaldžiose įstaigose ir moko įstaigų vadovus, kaip atlikti etatų mažinimo procedūrą rekomenduodamas atsisakyti „neparankių“ darbuotojų. Beniau, Beniau, lazda turi mažiausiai du galus, o Lazdijai – mažas miestas.
• Kastytis vežėsi savo meilę Jūratę į Baltarusiją papramogauti. Dabar aišku, dėl ko Jūratė nuolat darbo metu lekia į Alytų tvarkytis plaukų.
• Dar rinkimų iliuzijomis gyvenantis vienas tarybos narys aktyviai agitavo už savo kandidatą į Kapčiamiesčio seniūnaičius. Vėl nepraėjo. Turbūt „betvarkė“ jau pasiekė dugną. Nieko, galės ait kartu su savo Kapčiamiesčio blondine grybauc, uogauc.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

1 komentaras apie “Dzūkai kalba, kad…”

  1. 😀 pradėkit vaikus daryt brinzai. Ar jau nuvytes ir rutu darzelis ir nuo snapselio dariaus kotelis? 😀 maziau laiko liks apie nesamones rasyt. Ar cia raso ta surudijus kur po kolonom prie redakcijos ruko po 2 pakelius per diena? 😀 vis dar netikit kad Dievas yra? 🙂 kuo daugiau tokiu straipsniu bus tuo maziau margelis anuku tures. Tuo labiau rudys ir ryzes galvukes. :))))) susimastyti ir atgailauti o ne dugno ar kaltu kazkur ieskoti

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: