Dzūkų žinios

Pirmą kartą Alytuje koncertuos garsi italų grupė „Domo Emigrantes“

Dalintis:

Jau rugsėjo 28 d. 18 val. Alytaus kultūros ir komunikacijos centre savo pasirodymą surengs jausmingų virtuozų grupė iš Italijos „Domo Emigrantes“. Atlikėjai nekantrauja susitikti su Alytaus miesto publika ir yra paruošę visą puokštę nuotaikingų dainų ir melodijų, kurios neabejotinai visus nukels į saulėtąją Pietų Italiją. Malonu paminėti ir tai, kad grupė švenčia savo 10-ties metų kūrybinės veiklos jubiliejų.
Muzikantai susibūrė į vieną komandą 2009 metais ir nuo to laiko atlieka aistringą, Pietų Italijos dvasia alsuojančią muziką, pripildytą sodriomis spalvomis bei originaliomis, pačių muzikantų sukurtomis aranžuotėmis. Savo pasirodymuose charizmatiški atlikėjai be mums gerai atpažįstamų instrumentų groja įvairiais egzotiškais instrumentais iš viso pasaulio – dalį jų galėsime pamatyti ir išgirsti pirmą kartą.
Domo Emigrantes nuolat koncertuoja ne tik geriausiose Italijos koncertų salėse, bet ir aktyviai dalyvauja prestižiniuose Europos, Azijos bei JAV muzikos festivaliuose. Begalinė meilė gimtosios šalies melodijoms, didžiulė aistra ir užsidegimas, leido atlikėjams pasiekti tarptautinį pripažinimą bei savo pasirodymais sužavėti publiką visame pasaulyje.
Jau po pirmųjų pasirodymų Domo Emigrantes buvo labai palankiai įvertinta meno gerbėjų, muzikos kritikų ir žiniasklaidos atstovų už originalumą, profesionalumą, emocingą muzikavimą ir nuoširdų bendravimą su publika.
Pripažinta grupė yra gavusi svarbiausią Italijos muzikos apdovanojimą ir išleidusi ne vieną muzikos įrašų CD albumą. Domo Emigrantes nariai – šeši pozityvūs, kūrybiški, energingi ir profesionalus muzikantai-multi instrumentalistai, gebantys scenoje sukurti jausmingą ir romantišką nuotaiką. Lyderis Stefano Torre – grupės vokalas, gitaristas taip pat grojantis mandolina. Jam pritaria vokalistas ir perkusininkas Orlando Mele, perkusininkas, pritariamasis vokalistas ir klarnetininkas Alberto Venturini. Akordeonu grupėje groja Vittorio Tauro, smuiku – Andrea Dall’Olio, o violončele pritaria Gabriele Montanaria.
Kviečiame rugsėjo 28 d. 18 val. apsilankyti išskirtiniame koncerte ir praleisti romantišką vakarą Pietų Italijos šiluma ir pozityvia nuotaika dvelkiančioje muzikos oazėje.
Nuoroda į bilietus: https://www.tiketa.lt/LT/domo_emigrantes_italija_21744

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: