Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Pilkuoju kardinolu tituluojamas Ben-Benius tiek įsijautė į valdžios kenkėjų medžioklę, kad kirsdamas iš peties jau nesigaudo, kur savi, kur svetimi.
• Vienas Lazdijų rajono gyventojas, užimantis kol kas aukštas pareigas vienoje Lazdijų kontrolės įstaigoje, tiesiog netilpo savo kailyje sužinojęs, kad jau greitai nebebus įtakingos kontoros vadas. Pasiūlytos inspektoriaus pareigos vadukui pasirodė per menkos.
Merė ir jos pavaduotojas vis rečiau pastebimi kartu renginiuose, kaip būdavo anksčiau. Dabar merės pozicijai atstovauja jos patarėja. Kas galėtų paneigti, jog patarėja, kartu eidama į viešumą su vicemeru, stebi jo elgesį renginiuose ir įdėmiau klausosi jo kalbos? Gal tai ne cenzūra, bet originaliai įsuktas savikontrolės mechanizmas.
• Antradienį savo nejubiliejinį gimtadienį šventė vienas savivaldybės darbuotojas. Gimtadienis buvo kūdas, nes savivaldybės biudžete atšiaurūs skersvėjai.
• Lazdijų rajone labai stipriai labai labai stipriai organizuojami žygiai tam tikroms progoms, jų tiek daug, kad juose einančių beveik nėra.
• Praėjusį penktadienį socialiniai darbuotojai tradiciškai paminėjo savo šventę, susirinkę garbūs valdžios atstovai tarė sveikinimo žodį, daugiausiai ovacijų sulaukė netikėtai merės pakviestas buvęs meras Artūras.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

1 komentaras apie “Dzūkai kalba, kad…”

  1. Pacys gražausiu linkėjinai kraštiecams Dzūkams. Cik vienas cikras vadovas rajoni buvo ir visi puikiai žino kas jis. Sėkmės

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: