Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Garsiai ir viltingai nuskambėjęs merės pažadas lankytis kas savaitę vis skirtingoje seniūnijoje ėmė ir subliuško. Žmonės laukė, tikėjosi, norėjo pamatyti gyvą merę. Kaip liaudis sako: pažadėjai – patiešijai, neįvykdei – negriešijai. Tik ar ilgai ši patarlė bus žmonėms priimtina?
• Naujosios valdžios pagrindinis tikslas atleisti kuo daugiau darbuotojų, įskaitant ir auginančius mažamečius. Reorganizacija įsibėgėja, darbo birža pažers solidžią krūvelę pašalpų. Valio! Gerovės rajonas!
• Vienas tarybos narys valstietis, savaitgalį skambiai trečią kartą atšventęs savo vestuves, šįkart vedęs eksmero Artūro pusseserę, jungiasi į judėjimo „Pirmyn“ gretas. Jei tokių vestuvių bus daugiau, gali subyrėti valdančioji dauguma.
• Vienoje ugdymo įstaigoje teks sumažinti 3,6 etato darbuotojų. Prieš tai šioje įstaigoje buvo atleistos, anot įstaigos vadovių, 3 pletkininkės. Jei ir vėl bus atleistos trys ar keturios darbuotojos, tai atrodys, kad šioje įstaigoje dirba vien liežuvautojos.
Benius, visą gyvenimą nemėgęs konservatorių, ne tik kad susidraugavo su jais, bet net ir savo bosu užtraukė konservatorių himną „Žemėj Lietuvos“ vienoje rajono rudenėlio švenčių. Ir kas paneigs, kad dainos suartina žmones. Ką gali žinoti, gal jis jau mokosi dainos „Skinsiu raudoną rožę“ žodžius, nes meliodiją turbūt išmoko užstalėje.
• Panašu, kad sargai savivaldybei – svarbiausi darbuotojai, nes jų išeitinės labai dosnios – 5 mėnesių atlyginimo dydžio. Galės jaukiai peržiemoti, o pavasarį gal bus nauja reforma ir visi sugrįš į darbą?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: