Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Iki vestuvių geidžiamiausiu rajone jaunikiu tituluojamas padėjėjas tapo teisininku ir ruošiasi įgijęs patirties grįžti pakeisti Lazdijų rajono juristą.
• Viena Lazdijų ponia, gyvenanti Dzūkų mikrorajone, ėmėsi reindžerio vaidmens ir pradėjo auklėti svetimus vaikus. Ar jai su regėjimu negerai, ar čia pilnatis kalta?..
Druskininkai ir toliau stebina savo gerumu! Druskininkų vandens parkas visus su gaisru kovojusius ugniagesius kviečia nemokamai pasimėgauti vandens parko malonumais! Dzūkiškas dėkui!!!
• Kapčiamiestyje kaimo kapelos jubiliejuje dalyvavusi merė sakė: „Mačiau, kaip į renginį ėjo po vieną, du.“ Prieš metus eidavo po dešimt, dvidešimt, mere.
• Mokyklų direktoriai ir darbuotojai pasiruošę streikui prie savivaldybės pastato, kadangi valdžia ketina atsisakyti apie 60 etatų. To dar nėra buvę Lazdijų savivaldos istorijoje. Net Jonelio laikais buvo geriau.
• Į Lazdijų ligoninę atvežtą nesveikuojantį, vėl velnio lašų paragavusį pacientą muzikantą bandė gelbėti viena jo pažįstama daktarytė, bet nesėkmingai. Atkaklusis ir sąžiningas gydytojas savo darbą atliko nepriekaištingai įspaudęs įrašą, taip patvirtindamas diagnozę. Beje, šio gydytojo greitu laiku Lazdijų ligoninėje nebepamatysime, nes sąžiningi ir teisingi gydytojai Lazdijų ligoninei turbūt nereikalingi.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: