Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savivaldybės administracijos reforma praėjo „sklandžiai“, o savivaldybė pasipildė naujais „herojais“. Po reformos savivaldybėj įsidarbino ilgai veikiančio taško, kur prekiaujama šnapsu ir cigaretėmis, savininkas. Sako, kad tame taške buvo galima atsiskaityti ir vienos partijos balsais. Tik dzūkai nutyli, kokia šio „herojaus“ pavardė, kur įsikūręs jo taškas ir kokiame savivaldybės padalinyje jis įsitaisė. Jei atsiųsite šio „verslininko“ pavardę, kontrabandinės prekybos taško adresą ir nurodysite savivaldybės padalinį, kuriame jis įdarbintas, dzūkai kalbės dar daugiau.
• Lyginant Judėjimo ir Valstiečių ir žaliųjų sąjungos demokratijos principus, aiškiai matyti persvara pastarųjų nenaudai. Kokia gali būti demokratija, kai partijai vadovauja diktatorius R. Karbauskis, o Lazdijų skyriui – į guminius įlipęs ir iš jų nesugebantis išlipti Benius, kuris visus politinius oponentus kasdien grasina atleisti iš darbo?
• Po administracijos pertvarkos savivaldybėje labai trūksta skyrių vedėjų. Sako, kad trūkstamus specialistus savivaldybė ketina importuoti iš Lenkijos.
• Antradienį savivaldybės seniūnijų ir skyrių darbuotojai į darbą atsinešė pyragų. Jų būta daug ir gardžių. Panašu, kad po metų pyragų bus daug mažiau, žinoma, ir valgytojų burnų sumažės. Direktorės parodytose skaidrėse buvo visiems aiškiai parodyta, kad savivaldybėje užimamų pareigybių bagažas stipriai susitrauks. Kaip sako liaudis, pjauk paskutinę ožkelę, bile būtų linksma dūšelė.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: