Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Rajono vadovai įsismaginę į darbuotojų etatų mažinimo procesą, ko gero, nepagalvojo, jog, atsiradus poreikiui, nebus taip paprasta surasti naujų specialistų, nes jiems keliami ypatingai aukšti reikalavimai, iš kurių svarbiausias – nediskusinis lojalumas rajono vadovams. Ar tik nereiks keisti senojo rinkodarinio šūkio „Lazdijai – laisvi ir laimingi“?
• Merės pavaduotojas, prieš rinkimus į kairę ir į dešinę mėtęs pažadus apie naujas darbo vietas ir kitus aukso kalnus, dabar mėgsta pastovėti kamputyje ir nekaltu veidu teisintis: „Aš nieko nesprendžiu, klauskite merės“. Ar tai patogi poza, ar savo bejėgystės pripažinimas?
• Vienos partijos narys, išleidęs nemažai pinigų bilietui į savivaldybę, pateko į finansinę duobę ir jau kuris laikas skolingas 400 € Lazdijų sporto centrui už suteiktas paslaugas. Ar ne laikas pakviesti antstolį?
• Vietinio ūkio skyrius visą savo energiją ir žmogiškuosius resursus nukreipė svarbiausiai Lazdijų rajono problemai spręsti – kada ir pas ką ateis valytis valytojas, kas išneš šiukšles, kaip rūšiuoti atliekas.
• Šventežerio klebonas sekmadienį šventų Mišių metu rėžė iš širdies: „Bedieviai tie, kurie stato savo žemėje žaliuosius kryžius“. Tegul klebonas džiaugiasi, juk stato kryžius, o ne pagonių ugniakurus. Jei stato, tai tiki. O kuo, jau ne taip svarbu.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: