Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajone įsisiautėjo kelio ženklų chaosas. Vieni ženklai, nors savivaldybė juos buvo pažadėjusi pastatyti Paliūnuose, ten iki šiol neatsirado, kiti ženklai pastatomi be jokios logikos – šalia veikiančios elektromobilių krovimo stotelės arba rajono jaunimo laisvalaikio zonoje.
• Magiškas dviejų žodžių junginys „laisvi etatai“ Lazdijų rajono valdžiai vis labiau kelia rimtų problemų, kaip juos atiduoti jų vertiems darbuotojams. Laisvas darbo vietas vis sunkiau užpildyti po to, kai darbą savo noru ar valdžios stumtelėti paliko dešimtys darbuotojų. Lazdijai tampa laisvų darbo vietų meka, tik čia besiveržiančių piligrimų labai jau mažai.
• Lazdijų sporto centras, gavęs kalėdinių dovanų apleistą hipodromą, ieškos jam atgaivinti tinkamos komandos ir sąžiningai vykdys visas valdžios komandas. Sako, kad žmonės labiau paklusnūs nei žirgai…
• Darželis „Kregždutė“ liko be galvų – vieną atleido taryba, lepė išskrido į Maltą. Liūdniausia ne tai, kad vaikai liko be svarbių tetų, bet tai, kad tos tetos paliks darbuotojus be atlyginimų. Mat abi, pakeldamos sparnus, nesutvarkė buhalterinių reikalų.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: