Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Buvęs meras dovanodavo akordeonus, o dabartinė merė – muzikos centrus. Ji pati ir jos ginklanešys Benius buvo baisiai pasipiktinę akordeonų dovanojimu ir per vieną tarybos posėdį siūlė savivaldybės Antikorupcijos komisijai apsvarstyti buvusį merą dėl padovanotų akordeonų. Juk muzikos instrumentas – korupciniu požiūriu labai jautrus instrumentas. Kadangi muzikinis centras nėra toks jautrus korupcijai, merė dėl savo dovanos, ko gero, Vilmos komisijos patikrinimo neprašys?
• Lazdijų jaunimas turi slaptų priemonių, kaip pakelti Lazdijus į aukštesnį lygį. Skaitant praėjusios savaitės spaudos naujienas, akys užkliuvo už jauno lazdijiečio svarstymų apie tai, „Ką Lazdijai turėtų pasiekti per 2020 metus“. Vienas iš jo siūlymų – per metus išspręsti Lazdijų demografijos situaciją. Panašu, kad jaunas, energingas vyras, šiokiadieniais dirbdamas Vilniuje, savaitgalį atvyks į Lazdijus didinti regiono gimstamumo.
• Lazdijų rajono savivaldybės elfas apsilankė Norvegijoje. Įdomu tai, kad šią kelionę į fiordų šalį organizavo ta pati įstaiga, kurios paslaugas buvo pamėgusi mūsų rajono merė. Aplankiusi įdomesnes šalis, JAV ir PAR, į kurias už savo pinigus nuvykti brangu, ji, matyt, pagalvojo, jog Norvegija – lietuvių emigrantų kraštas, į kurį skristi ne tas lygis, todėl išleido Audriuką. Valdišku geru dalintis yra gera.
• Lazdijų skverai, parkai, kitos viešosios erdvės gali tapti paveikslų, medinių skulptūrų ir kitų meno kūrinių eksponavimo erdvėmis. Į miestą žengia naujas architektas iš sostinės, užsiimantis menine kūryba, kuri lazdijiškiams bus neįperkama. Jo kūrinių įkainiai siekia net 40 000 eurų. Ar bus vietos tokiems brangiems kūriniams ant mūsų miestelio pievos? Nebent per šventes, kai norėsis pasirodyti prieš svečius iš Lenkijos.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: