Dzūkų žinios

Nelinksmos naujienos

Dalintis:

Degė garažas
Praeitą ketvirtadienį apie 20 valandą 35 minutės Šeštokų seniūnijos Lopiškių kaime užsiliepsnojo garažas. Atvykus ugniagesiams garažo stogas degė atvira liepsna. Nudegė stogas ir sandėliukų pusėje esanti perdanga. Sulieti vandeniu automobilių remontui skirti daiktai. Pastatas (vienoje pusėje garažas, kitoje pusėje atskirti mūrine siena sandėliukai) mūrinis, perdanga medinė, stogas dengtas šiferiu. Ugniagesiams pavyko gaisrą užgesinti, kol liepsna nepersimetė nuo užsiliepsnojusio garažo į kitus pastatus, kurie yra visai šalia, priblokuoti vieni prie kitų.
Rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai teigė, kad gaisras kilo dėl gedimo garažo elektros instaliacijoje. Apie gaisrą pranešė sodybos savininkė.

Pavogė šautuvą
Pirmadienį rajono policijos komisariatas gavo pranešimą, kad tą pačią dieną apie 14 valandą iš automobilio „VW Transporter“, stovėjusio Seirijų miestelyje, neaiškiomis aplinkybėmis dingo kailinė kepurė ir teisėtai laikomas lygiavamzdis šautuvas. Nuostolis – 200 eurų.
Dėl vagystės rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Pareigūnai tvirtino, kad lygiavamzdis šautuvas priklausė vyriškiui, kuris yra medžiotojas ir laikė jį teisėtai. Vyriškis trumpam buvo atvykęs į Seirijus pas giminaičius, o kai ruošėsi išvažiuoti, pamatė, kad iš jo automobilio pavogtas šautuvas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: