Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Elfas, sėdintis princesės dešinėje, pakuždėjo baltajam metraštininkui visą tiesą apie premijų dalybas Lazdijų karalystėje. O šis, persirengęs vyru, viską ištrimitavo karalystės valdžialaikraštyje ir sutrikdė dvaro idilę.
• Naujuosius metus princesė sutiko su Renata ir Deiviu. Kalbos eina, kad kažkur kažkas nepataikė. Tikėkime, kad ne princesė, o atlikėjai į fonogramą.
• Jaunieji Trečiojo amžiaus universiteto studentai linksmai minėjo Trijų karalių šventę. Šventės sensacija tapo spalvingas tortas, ant kurio užrašyta: „Darbingų, vaisingų, laimingų“. Kai rajono valdžiai natūraliais būdais nepavyksta pagerinti rajono demografinės situacijos, tenka imtis slapto ginklo – TAU studentų.
• Valdančios karalystės pilkasis kardinolas Benius pradeda tyliai reikšti nepasitenkinimą soste sėdinčiu princesės ir elfo duetu. Vedybos iš išskaičiavimo turi savo kainą ir negali ilgai džiuginti. Net akordeonų seklio Beniaus.
• Lazdijų mamyčių klubas supyko ant savivaldybės vadovų, nes Kalėdų senelis darželinukams pagailėjo saldainių. Kalbama, kad savivaldybės vadovai visus pinigus išleido darbuotojų premijoms, o vaikai saldainių gal gaus per kitas Kalėdas, kai savivaldybė sutaupys iš laikraščių prenumeratos.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: