Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Princesė viešai džiaugiasi nepaklusnių tarnų atleidimu žvaigždėj. Ji pridūrė, kad rūmuose liko tik geriausi. Tik pamiršo paminėt, kad geriausi nuo nemėgstamiausių šiek tiek skiriasi.
• Savivaldybėje vyksta žmonių rūšiavimas. Švenčių proga savivaldybės darbuotojams buvo rodomas spektaklis, paskui vaišės. Į šventę buvo kviesti tarybos nariai su antromis pusėmis, seniūnaičiai, savivaldybei pavaldžių įstaigų vadovai gavo po du pakvietimu… O visiems kitiems eiliniams savivaldybei pavaldžių įstaigų darbuotojams – baronkos skylė.
• Per devynis mėnesius valdžia padarė tris didžiausias klaidas: išsimokėjo sau milžiniškas premijas ir paliko ligoninei vadovauti Vitą Šimkonį, kuris ligoninės darbuotojams priedų neskyrė… Ir neišnešiojo bei nepagimdė naujovių.
• Prekybininkai, prekiaujantys Lazdijų turgelyje, ketina darbo ieškoti kitur, gal prie degalinės, nes nusivylė pažadu sumažinti mokestį už individualios veiklos pažymėjimo pratęsimą. Paaiškėjo rūsti tiesa – šiais metais už pratęsimą reikėjo sumokėti du kartus daugiau nei pernai.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: