Dzūkų žinios

Pagarsėjusiame daugiabutyje švaistėsi peiliu

Dalintis:

Lazdijų miesto centre, M. Gustaičio gatvėje, 3 numeriu pažymėtas daugiabutis yra gerai žinomas policijos pareigūnams. Čia gyvenantys socialūs ir asocialūs asmenys mėgsta kelti triukšmą, girtauti, muštis tarpusavyje, kitaip pažeidinėti viešąją tvarką ir netgi nusikalsti.
Gyvenamoji aplinka nėra saugi dar ir dėl to, kad čia nuolat mėgsta užsukti į svečius pas draugus ir kriminalinės patirties turintys piliečiai, buriasi neaiškios kompanijos, kurios nerūpestingai leidžia laiką. Rajono policijos komisariato pareigūnai akylai stebi šį daugiabutį, kasdien čia apsilanko ir palaiko tvarką. Pareigūnai tvirtino, kad kiekvieną savaitgalį iš šio daugiabučio gyventojų gauna pranešimų apie muštynes šio namo koridoriuose, bendro naudojimo patalpose, čia besilankančius dažniausiai girtus nežinomus asmenis, kurie kabinėjasi prie gyventojų ir t. t.
Pareigūnai tvirtino, kad pastaruoju metu kasdien apsilanko šiame daugiabutyje dar ir dėl to, kad užregistruota keletas įvykių, jau turinčių kriminalinį atspalvį – tiriamas vieno gyventojo sumušimas bei kito sužalojimas peiliu. Praėjusį penktadienį į Lazdijų ligoninę pristatytas šiame daugiabutyje gyvenantis vyriškis, kuriam peiliu sužalotas kairės rankos žastas. Jis paguldytas į Lazdijų ligoninę. Nukentėjusysis buvo neblaivus, o jį užpuolė ir peiliu į ranką dūrė 27 metų V. P., kuris gyvena tame pačiame bendrabutyje. Vyriškiai kažko nepasidalino, įvyko konfliktas, kurio metu V. P. ir dūrė peiliu. Vėliau pareigūnams įtariamasis V. P. paaiškino, kad savo kaimyno nenorėjo sužaloti, o tik pagąsdinti. Rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Pareigūnai tiria prieš keletą savaičių įvykusį ir kitą nusikaltimą, padarytą šiame daugiabutyje, kai čia gyvenantį vyriškį bendro naudojimo patalpose staiga užpuolė ir vieną kartą į veidą sudavė nepažįstamas asmuo, kuris greitai pasišalino.•

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: