Dzūkų žinios

Užkabinęs kelio ženklą atsitrenkė į konteinerius

Dalintis:

Alytaus apylinkės teismo Lazdijų rūmų teisėjai išnagrinėjo administracinio nusižengimo bylą, kurioje kelių eismo taisyklių pažeidimu buvo kaltinamas J. A.
J. A. vairuodamas automobilį „Audi 100“ sukėlė avariją praeitų metų gruodžio 21-osios vidurnaktį Lazdijų mieste, Seinų gatvėje, prie 87 numeriu pažymėto namo. Čia jis nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio apgadino kelio ženklą „Pagrindinis kelias“, užkabino dalį šalia esančios sodybos gyvatvorės ir apgadino du kieme buvusius konteinerius. Policijos pareigūno tarnybiniame pranešime pažymėta, kad policijos pareigūnai tarnybos metu, patruliuodami Lazdijų mieste, pastebėjo iš Liepų gatvės į Seinų gatvę dideliu greičiu įvažiavusį automobilį, kuris iš karto įsuko į gyvenamojo namo kiemą. Privažiavę prie sodybos, esančios Seinų gatvėje, pastebėjo, kad kieme, įvažiavęs per gyvatvorę ir atsitrenkęs į medį, stovi apgadintas automobilis „Audi 100“, iš kurio išlipo vyriškis. Nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas, kalba buvo nerišli, alkoholio kiekio matuokliu jam nustatytas 1,29 promilės neblaivumas.
Teismas nagrinėdamas šią administracinę nusižengimo bylą konstatavo, kad J. A. administracinėn atsakomybėn traukiamas ne pirmą kartą, turi galiojančių administracinių nuobaudų, tarp jų ir už kelių eismo taisyklių pažeidimus, tačiau nėra teistas.
Teismas J. A. pripažino kaltu padarius administracinį nusižengimą ir paskyrė jam administracinę nuobaudą – 1 300 eurų baudą, taip pat pritaikė administracinio poveikio priemonę – teisės vairuoti transporto priemones atėmimą 3 metams.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: