Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajono savivaldybėje į atsilaisvinusią vienos seniūnijos seniūno vietą yra keli kandidatai. Seniūnijos gyventojai tampa intriguojančio konkurso „Pasimatuok seniūno kėdę“ stebėtojais. Kas laimės konkursą: buvęs seniūnijos darbuotojas ar bendruomenės aktyvistė?
• Vieno kaimo parduotuvėje, kuri priklauso aršiai valstiečių rėmėjai, pirkdamas 40 laipsnių „dezinfekcinio skysčio“, vartojamo į vidų, dovanų gausi ir apsauginę kaukę. Kad nesijaustų „dezinfekcijos“ kvapas.
• Sunku patikėti, jog Lazdijams jau ištisus metus vadovauja nauja merė, nes iš esmės Lazdijuose niekas nepasikeitė. Hipodrome koncesininko nėra, sporto centro projektas išmestas į šiukšlyną, autobusų stoties nėra, darbo vietų, išskyrus savivaldybės konkursines, irgi nėra.
• Lazdijuose ypač gerai sekasi gyvenimą tvarkytis vienos partinės linijos atstovams. Akivaizdu, jog „žaliai valstietiškos“. Vietinio partijos vaduko pusseserė tapo vienos švietimo įstaigos pavaduotoja, sako, jog parvykusi iš Dzūkijos sostinės, ji žada įpūsti naujų vėjų kolektyve. Kas netinka sostinėje ar Alytuje, darbuką gauna Lazdijuose.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais. (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: