Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Į Lazdijų rajoną užsukę keliautojai gali pasijusti tarsi nuodėmingajame Amsterdamo kvartale. Vienas svarbiausių rajono pastatų nušvito ryškia raudona spalva. Gal taip ryškiai savivaldybė pažymi naujosios valdžios darbo pirmąsias metines?
• Savivaldybėje užbaigta daug triukšmo sulaukusi administracijos reforma – paskutinis skyriaus vedėjas atsisėdo į jam paruoštą kėdę. Iš buvusių 15 skyrių liko tik 12. Skyrių vedėjų varžytuves santykiu 9:3 laimėjo moterys. Vyrai tyliai mintija: „Pažiūrėsim, kai dugną dėsim“.
• Lazdijų rajone savivaldybės valdymą parėmus valstiečiams, pasikeitė augmenijos stilius – vietoj gražių gėlių: tulpių, broliukų, narcizų, kurios taip gražiai puošia kaimynines savivaldybes, auga tik laukiniai rapsai arba garstyčios. Žinoma, grožį kiekvienas suvokia savaip.
• Vis dažniau Lazdijų rajono gyventojai siunčiami į kaimyninę savivaldybę pasitikrinti sveikatos. Mieste įrengta karščiavimo klinika, veikia mobili brigada, atrodo, kad visa tai sukurta ne gyventojų patogumui, bet užsidėti tam tikras varneles ant valdiškų raštų šalia grafos „Įvykdyta“.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: