Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savivaldybė už tūkstantį eurų nusipirko reklamą viename mažą tiražą, bet daugeliui lazdijiečių sunkiai suvokiamą pavadinimą turinčiame žurnale. Įdomu, kokia ten bus merės nuotrauka – ant stogo, prie paminklo, prie darbo stalo? Svarbiausia, kad gražiai atrodytų. O straipsnio tekstas visai nesvarbus. Liaudyje sakoma, jog gražios moters išlaikymas brangiai kainuoja. Ir vyrui. Ir savivaldybei.
• Į Noragėlių seniūnijos seniūno konkursą dokumentus pateikė gretimos seniūnijos gyventojas, buvęs didelis viršininkėlis. Ar gali būti, kad žmogus, nepažinodamas tos seniūnijos gyventojų ir nežinodamas jų problemų, galėtų gerai atlikti darbą ir užsitarnauti jų pasitikėjimą? Suprantama, paragavęs viršininkavimo skonio, negali sustoti.
• Miesto centre esantys gėlynai pagaliau atsinaujina, aikštėje ir aplink ją sodinamos pavasarinės gėlės. Reikalai pajudėjo, kai spauda pavanojo miesto seniūnę ir kitą, viršesnę, valdžią.
• Rajono taryboje bręsta sensacija. Vienas tarybos narys, kuris deputato kėdę trina jau trečią kadenciją, pagaliau parengė tarybai pirmą savo sprendimo projektą. Valio! Ir sėkmės Seimo rinkimuose.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: