Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Tik socialinės globos įstaigos vadovas darbe jaučiasi kaip kurorte, o darbuotojai pluša kaip arkliai. Vieni darbuotojai turi privilegiją dirbti naktimis, kai globotiniai miega, o kiti nuolat dirba dienomis, kai labai įtemptas darbas. Čia galioja taisyklė: „myliu, nemyliu“.
• Lazdijuose į Seimo hipodromą iki šiol paraiškas pridavė du kandidatai – Vilius ir Justas. Tačiau dviejų politinių ristūnų lenktynėse viešoje erdvėje akivaizdžiai lenkia trečias kandidatas – „darbietis“ Feliksas, jis dar nėra pateikęs paraiškos, bet akivaizdžiai imasi lyderio vaidmens, primindamas apie save per visus informavimo kanalus. Dar yra Zeniukas, kurį remia merė, tačiau jam nebus lengva išsilaikyti šiame turnyre.
• Gyvenimas parodė, jog ekstremaliam sportui Lazdijų miesto parko teritorija netinkama vieta. Iki rudens ten buvusi miesto jaunimo pamėgta skate park arena amžiams išvažiavo remontan, paskui ją sekė vaikų sūpynės, karstyklės ir nameliai. Viską į vietas sudėliojo bebrai, paėmę teritoriją savo reikmėms.
Lazdijai tuoj vadinsis Megalazdijais todėl, kad šalia jų atsiras megahektaruose pastatytos megawatus sukančios saulės elektrinės. Įsivaizduokime, kaip atrodys dirvonas pastačius virš jo šimtus plastikinių lentučių, sliekams ten vietos tikrai nebus.
• Lazdijų rajono politinis liūtas, nepamiršdamas savo legendinių čebatų, pasinėrė į siaurus, bet daug tūkstančių kainuojančius griovių valymo projektus. Jeigu griovius tvarkys taip pat, kaip rajono žvyrkelius greideriuoja, tai dar ilgai sėdėsime baloje.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: