Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Paskutiniam posėdy Lazdijų rajono savivaldybės taryba pakeitė reglamentą. Svarstomus klausimus taryboje nuo šiol galės pristatinėti ir savivaldybės įstaigų vadovai, nors visoje Lietuvoje yra kitaip. Gaila, kad tokie sprendimai atsiranda tada, kai padaroma klaida, kurios nenorima pripažinti. Savivaldybės teisės agronomas užmerkė akis ir nieko negirdėjo.
• Viena įstaiga pamėgo apsipirkti Lenkijoje. Ir perka ne tik dešras ir sviestą, bet ir prekybines kėdes, prekybines palapines. Visa Lietuva kalba, kad pas mūsų kaimynus pigiau, tikriausiai tai suprato ir tos įstaigos vadovai. Atsivertus gruodžio mėnesio sutartį, pavadintą Prekybinės kėdės, randi pirkinį – 12 prekybinių palapinių, atsivertus vasario sutartį, randi dar 8 prekybines palapines, iš viso palapinių-kėdžių net 20, apie kainas kada nors vėliau. Ar ten tikrai pigiau.
• Vienai statybinių prekių parduotuvei paskelbus, kad ieško pardavėjo konsultanto, pasidarė aišku, kas užims savivaldybės ūkvedžio vietą. Toje parduotuvėje dirbęs jaunas vyras, šviesų operatorius, Šventežeryje ūkvedys, Luksnėnuose stalius, statybinių prekių konsultantas, ko gero, bus savivaldybės ūkvedys. Karjeros šuolis.
• Mieste žolė auga kaip pyragas ant mielių, daugiabučių teritorijose gyventojams jau baisu išvesti savo augintinius, nes juos puola erkės. Panašu, jog seniūnijoje baigėsi trimeriams skirtas valas arba prakiuro benzino bakeliai.
• Lazdijus užplūdusios „importinės bobos“ iš visos Lietuvos baigia užknisti rajoną ir gyventojus. Gal kas galite pasakyti, kur ir kurioje Lietuvos savivaldybėje žemės ūkio skyrius įkurdintas ketvirtajame savivaldybės aukšte? Kad tik kaimo žmogui būtų patogiau. Ar ne? Gėda valdžiažmogiams.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: