Dzūkų žinios

Mokyklos direktorius neria į socialinio darbo vandenis

Dalintis:
Emilijos Pliaterytės mokyklos direktorius Zigmas Kukučionis.

Beveik tris mėnesius be vadovo dirbę Veisiejų socialinės globos namai pagaliau turi naują direktorių. Redakcijos duomenimis, Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos paskelbtą konkursą šios įstaigos vadovo vietai užimti laimėjo dabartinis Kapčiamiesčio Emilijos Pliaterytės mokyklos direktorius Zigmas Kukučionis.
Laisva šios įstaigos vadovo vieta tapo šių metų kovą, kai anapilin iškeliavo ilgametis vadovas Vygantas Mozeris, čia dirbęs nuo 1998 metų.
Kadangi ši įstaiga pavaldi Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai, ministerija gegužės viduryje paskelbė konkursą vadovo vietai užimti. Ministerijos atstovų teigimu, konkurse dalyvauti panoro net 10 pretendentų, tarp jų buvo ir Z. Kukučionis.
Kalbėta ir apie kitus kandidatus, tarp kurių buvo minėtos buvusio mero Artūro Margelio bei merės Ausmos Miškinienės sutuoktinio Tomo pavardės, tačiau panašu, jog tai buvo tik nerimtos kalbos.
Redakcijos duomenimis, Z. Kukučionis galimai nusprendė pretenduoti į šį postą po to, kai rajone praūžusi švietimo įstaigų pertvarka sukėlė daug nežinios dėl kai kurių ugdymo įstaigų ateities.

„Dzūlų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: