Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Gerasis samarietis iš Akmenių rūpinasi ne tik savo seniūnaitijos gyventojais, bet ir viso rajono paukščiais ir valstiečiais. Mat savaitgalį savo sodyboje organizuoja gandrų antplūdį.
Covidas įsisuko ir į Lazdijų savivaldybės pastatą. Antradienį buvo patvirtintas atvejis, kad Lazdijuose šia infekcija užsikrėtė vienas asocialus asmuo, kuris dažnas svečias Lazdijų seniūnijoje. Dėl šio atvejo paskelbtas aliarmas, savivaldybė evakuota, įjungtas darbas nuotoliniu būdu. Neįvyko Antikorupcijos komisijos posėdis. Laimė, kad merė užsidariusi saviizoliacijoje, COVID-19 ją išgelbėjo nuo COVID-19.
• Lazdijuose pastatytas ir įrengtas socialinis būstas niekaip neranda gyventojų. Socialiniame tinkle pasirodė žinutės, kad būsto aplinka baigia apaugti žole, o durų vyriai baigia užrūdyti. Ar Lazdijai taip gerai gyvena, kad visiems užtenka būstų?
• Įrašius miesto architektui griežtą papeikimą, panašu, jog greitai atsilaisvins jo kėdė. Valdžia krykštaus: „Laisvė papūgoms!“ Lazdijų miesto prieigos taps saulės baterijų karalyste. Tik kas pakeis atsilaisvinusią architekto vietą? Dabar, kai visa Lietuvos architektų bendruomenė sužinojo, koks liūnas yra Lazdijų savivaldybėje, koks savižudis architektas norės čia dirbti. Nebent merės patarėja iš Alytaus ką nors atveš.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: