Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Praėjęs savaitgalis tapo rajono politinių dūzgių švente. Trys pačios „reikšmingiausios“ Lazdijų rajono partijos, kol dar Lietuvoje nesugrąžintas karantinas ir kaukės netrukdo kalbėti bei ragauti gėrimų, gamtoje surengė savo sąskrydžius. Socialinius tinklus užplūdo dūzgių fotografijos, kuriose matyti oranžiniai, melsvi, žali partinukų siluetai. Pastebėta ir tai, kad valdantieji „žalieji“ savo partijos nariams dovanas dovanojo savivaldybės atributika padabintuose maišeliuose. Viena seniūnės šeima irgi buvo apdovanota. Partija ir savivaldybė – nedaloma vienovė.
• Pasirodžius oficialiai savivaldybės pozicijai dėl griežtą papeikimą gavusio architekto R. Vyšniausko, liaudyje sklando informacija, jog tą oficialią poziciją valdžia suformulavo iš kai kurių darbuotojų „savanoriškai-priverstiniu būdu“ išgavusi parašus po skundu dėl labai negero architekto.
• Pirmą kartą savivaldybės istorijoje Lazdijuose buvo suorganizuotos VasarOninės, nes VasarJoninės liko ant ledo. Per VasarOnines žmonės dainavo, šoko, pasibūriavo, spjaudami į saugų atstumą. Jurgis Didžiulis, „Mango“ savivaldybei atsistojo 9000 eurinių. Ar neateis koronavirusas į svečius?
Lazdijai antrą kartą per pandemiją išgarsėjo Lietuvoje. Pirmą kartą tai įvyko, kai mūsų rajonas pateko į didžiausio sergamumo COVID-19 savivaldybių šešetuką. Antrą kartą Lazdijus „išgarsino“ pačiuožęs dzūkelis, surengęs įspūdingą koronaviruso platinimo akciją per visą Lietuvą. Anot politikos klasiko, „jei į kaimą ateina asilas raudonais batais, ar dėl to kaimas kaltas?“

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: