Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savaitgalį bendruomenės išvažiuoja į sąskrydį, ten bus galima deleguoti po keturis narius iš bendruomenės. Tik bėda, kad lovose nakvoti galės tik po du narius, kiti – ant žemės? Nors ponia merė susitikime prie Metelio žadėjo, kad į sąskrydį galės važiuoti visi norintieji, autobusų nepritrūks. Panašu, jog valdžia gerai dvyliktokams už šimtukus atskuto, kad bendruomenininkams kelionei neliko.
• Greitu metu paslaugų centre vyks didžioji rotacija – atsilaisvinusios darbo vietos užėmimas perskirstant darbuotojus iš vienų pareigų pakeičiant jas kitomis. Įdomu, ar bus skelbiamas konkursas į laisvą darbo vietą? Įdomu tai, kad darbo vietų perskirstymu užsiima ne įstaigos vadovė, o eilinė darbuotoja, įsijautusi į vadovo rolę. Ar neatsitiks taip, kad darbo vietų perskirstymas, diriguojant eilinei darbuotojai, atlaisvins šios įstaigos vadovo kėdės varžtelius?
Lazdijai labai mažais žingsneliais keliauja link veidrodinių oranžinių čiulpinukų sostinės titulo. Kur tik bevažiuotum, beveik kiekvienoje sankryžoje pastatyti oranžiniai veidrodiniai čiulpinukai. Važiuoji, sustoji, nusipaveiksluoji ir toliau važiuoji. Juk svarbiausia – eismo saugumas.
• Lazdijų pretendentai į Seimą toliau sėkmingai skundžia vienas kitą, tiksliau pasakius, skundais su konkurentais kovoja vienas pretendentas. Dabar jo auka tapo čebatų nešiotojas, kai per partijos sąskrydį savo partiečiams dovanas dalijo Lazdijų rajono savivaldybės maišiukuose. VRK turės darbo.
• Lazdijų valdininkai labai myli ES pinigus ir moka prie jų prieiti. Vieni direktoriai konsultuoja už 9000, kiti garažų kompleksus perka už 11000 nuosavos firmelės vardu už konsultacijoms skirtas europines lėšas. Kaip patogu, kai pinigai mėtosi po kojomis, net iš kabineto išeiti nereikia.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: